İçeriğe geç

Zeynep Bastık Nereye Taşındı

Zeynep Bastık nereye yerleşti?

Zeynep Bastık, 1993 yılında Çanakkale’de müzisyen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Kısa süre sonra İzmir’e yerleşti ve orada büyüdü. 17 yaşında başladığı kariyerinde müzik dışında profesyonel olarak dans ve oyunculuk yaptı.

Zeynep Bastık nerede yaşıyor?

Deprem korkusuyla İstanbul’dan ayrılıp Urla’da yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni evinin fotoğraflarını paylaştı. Ev, lüks detaylarıyla dikkat çekti. Evinin bir odasını stüdyoya dönüştüren Zeynep Bastık, “Tatlı, mütevazı ve minimalist bir hayat yaşıyorum.” dedi.

Zeynep Bastık Alevi mi?

Annesi tarafından Arnavut kökenlidir.

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü sevgili mi?

Zeynep Bastık ve yeni sevgilisi oyuncu Serkay Tütüncü gece görüntülendi. Çift, alkol ve yüksek doz eğlencenin etkisiyle baygınlık geçirdi ve bu durum ilginç anlara yol açtı. Zeynep Bastık’ın çok konuşulan dans konusu ve Serkay’ın tepkisi haberimizde… #magazinbak.

Zeynep Bastık nerede sahne alıyor 2024?

Etkinlik Bilgileri 4 Eylül’de Sapanca Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak olan Zeynep Bastık’ın güçlü sesi ve samimi performansıyla büyüleneceğiniz, sanatçının hit parçalarına eşlik edeceğiniz bu eşsiz gecede, hayran kalacak ve şarkı söyleyeceksiniz.

Zeynep Bastık nereden ev aldı?

İzmir Urla’da 40 milyon TL’ye ev satın alan Zeynep Bastık’ın deprem korkusuyla İstanbul’dan ayrılıp Urla’ya yerleştiği iddia edildi. Şarkıcının burayı sık sık kullanmadığı, korkusu tetiklendiğinde sığınak olarak kullandığı ortaya çıktı.

Zeynep Bastık’ın burcu ne?

Zeynep Bastık | Yengeç burcunda Yengeç Dolunayı 🦀 | Instagram.

Zeynep Bastık hala evli mi?

Şarkıcı Zeynep Bastık ve Tolga Akım 2021 yılında evlendi ve bir yıldan kısa bir süre sonra boşandı. Boşandıktan sonra bile dostluğu devam eden ikiliden biri olan Bastık, yeni aşkı Alican Ayyıldız ve eski eşiyle aynı partide eğlendi. Ünlü isim, “Artık 2024’teyiz” açıklamasıyla olay yarattı.

Zeynep Bastık’ın düğünü nerede?

Şarkıcı Zeynep Bastık ile sevgilisi Tolga Çayı, dün unutulmaz bir düğün töreniyle evlendi! Birçok ünlü ismin katıldığı tören, Alaçatı’da gerçekleşti.

Zeynep Bastık kaç kilo?

Oyunculuk kariyerine Adı Mutluluk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz dizilerinde rol alarak başlayan Zeynep Bastık, Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde İrem karakterini canlandırıyor. Zeynep Bastık, 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Yengeç burcudur.

Zeynep Bastık eşinden ayrıldı mı?

2021 yılında evlendiği Tolga Çay’dan bir yıl arayla boşanan Zeynep Bastık, kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açtı.

Zeynep Bastık hangi lise?

◊ İzmir’de yaşadığım zamanlarda maçlara gitmeye çalışırdım. Karataş Lisesi’nde okurken okuldan kaçıp maça gitmek isterdik ama öğretmenimiz bizi yakaladı ve maça gidemedik.

Zeynep Bastık kimin sevgilisi?

Zeynep Bastık, tatil sezonunu sevgilisi Serkay Tütüncü ve oyuncu arkadaşlarıyla Bodrum’da açtı. Konserlere ara veren şarkıcı, dün Paradise Bay’de görüntülendi.

Zeynep Bastık olayı ne?

Muhabironline’ın haberine göre, Harbiye konseri sonrası sevgilisi Baran Mengüç ile bir mekanda dans edince gündem olan Zeynep Bastık’ı uzaktan izleyen Serkay Tütüncü’nün tepkileri merak konusu oldu. Bastık, muhabirlerin “kıskançlık” sorularına yanıt verince yine şoke oldu.

Zeynep Bastık estetik yaptırdı mı?

Çoğunlukla akustik ve elektronik müzik tarzını temsil eden şarkıcı, 2021 yılında Tolga Akım ile evlendi. Zeynep Bastık magazin haberlerinde ve sosyal medyada estetik ameliyat mı oldu sorusu akıllara gelmeye devam ediyor. Magazin haberlerinde yer alan bilgilere göre Bastık, burun ve çene estetiği yaptırdı.

Zeynep Bastık hangi mekanda çıkıyor?

Denizbank ana sponsorluğunda düzenlenen Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali’nin 20 Eylül’deki sahnesinde Zeynep Bastık ve Kenan Doğulu konuk olacak. Haliç’in eşsiz manzarası eşliğinde eşsiz bir konser deneyimine hazır olun! Türkiye’nin en iyi canlı performansları tek biletle aynı sahnede!

Şarkıcı Zeynep nerede yaşıyor?

Zeynep, eşi Can Yalman ile uzun süredir Milas’ta yaşıyor: “Milas’ta yaşıyorum.

Zeynep Bastık konseri kaç TL?

Fiyat KategorileriFiyat Kategori AdıSaha İçi Bekleme Süresi Privia & Maximiles Siyah için %120 indirim1.Kategori-533,00 ₺2.Kategori-451,00 ₺3.Kategori-369.

Zeynep Bastık hala evli mi?

Şarkıcı Zeynep Bastık ve Tolga Akım 2021 yılında evlendi ve bir yıldan kısa bir süre sonra boşandı. Boşandıktan sonra bile dostluğu devam eden ikiliden biri olan Bastık, yeni aşkı Alican Ayyıldız ve eski eşiyle aynı partide eğlendi. Ünlü isim, “Artık 2024’teyiz” açıklamasıyla olay yarattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir