İçeriğe geç

Masterchef Te 3 Ceketi Kim Aldı

MasterChef 3 ceketi kim aldı?

Toplam 53 puanla 3. ceketi alan katılımcı Esra oldu. Esra, “Yedi ay boyunca çok çalıştım, anneme verdiğim sözü tuttum ve ceketi aldım.” dedi.

MasterChef 4 ceketi kim kazandı?

Kıvanç 22.5 puan alarak 43.5 puana ulaştı. Sergen ise 27 puana ulaşarak, 50 puanlı Kıvanç’ın önüne geçti ve 4. ceketin sahibi oldu.

MasterChef’te 5 ceketi kim aldı?

Akşamın birincisi olan Şef Tabağı kategorisinde yarışan Hasan, 5. ceketi kazandı. Elenen isimler ise Eren ve Kıvanç oldu.

2024 MasterChef şampiyonu kim oldu?

Son bölümün sonunda tansiyon yükselirken, Mehmet Yalçınkaya kazananı açıkladı; Yalçınkaya Master; “Esra 2024’ün All Star’ı” diyerek duyurdu. Jüri tarafından 69.5 puanla kazanan ilan edilen Esra, duygularını dile getirerek kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti.

Mastır şefte 3 önlüğü kim giydi?

Esra bu sonuçla MasterChef All Star’da 3.lük ödülünün sahibi oldu.

MasterChef 14 Temmuz 2024 ana kadroya kim girdi?

MasterChef’in 14. yarışmacısını belirleme süreci, ana kadroda Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat, Alper, Ayşe, Beril, Semih, Eda ve Muratcan’ın yer almasıyla başladı. İkinci turda ilk 5’e kalan isimler ise Nico, Deniz, Ezgi, Nida ve Erim oldu.

MasterChef 5 önlüğü kim aldı?

Bakmadan geçmeyin! Zamanın sonunda şefler yemeklerin tadına baktı ve başarılı yarışmacıları öne çağırdı. Huriye ve Deniz finale kaldı. Akşamın sonunda rakiplerinden daha başarılı bir tabak yaparak 5. başlangıç ​​sırasını kazanan Deniz oldu.

28 Aralık ceketi kim aldı?

Büyük finale kısa bir süre kala, ceketi kazanan ilk dört yarışmacı açıklandı. Hafta boyunca oynanan oyunlar sonucunda Tahsin, Barbaros, Esra ve Sergen şef ceketini kazandı.

MasterChef 2 ceketi kim giydi?

Creativity Tour’un ilk etabı sonunda Hasan 21, Kıvanç 21, Eren 20.5, Barbaros 18, Sergen 19.5, Esra 17.5 puan aldı. “Şefin Tabağı” turunda ise o akşam birinci olan Barbaros, ikinci ceketi kazandı.

MasterChef 8 yarışmacı kim oldu?

Şeflerin değerlendirmesi sonucunda akşamın kazananı Alper olarak açıklandı. Alper, MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna dahil olmayı başaran 8. yarışmacı oldu.

Hasan elendi mi?

MasterChef Türkiye finaline bir adım kala Hasan elendi. Hasan’ın tatlısında streç film bulundu. FİNALE KATILACAK İSİMLER AÇIKLANACAK Finale az kala hayallerine veda eden Hasan’ın elenmesinin ardından MasterChef Türkiye All Star finaline Esra ve Tahsin kaldı.

Mastır şefte ilk ceketi kim aldı?

Tahsin bu sonuçla MasterChef All Star’da 50 puanla 1. ceketin sahibi oldu.

Esra ne kazandı?

İlk kez katıldığı Tokyo 2020’de çeyrek finalde elenip 5. sırada yer alan 27 yaşındaki Esra, Paris 2024’te elde ettiği başarıyla ilk olimpiyat madalyasının sahibi oldu.

MasterChef’te 1 olan kim?

Yarışmacılar1. Sezon (2011) (TV şovu)5. Sezon (2021-2022) (TV8)UstaMuzaffer ŞenduranEren KaşıkçıKoşucuFerhat BoraHasan BiltekinDiğer yarışmacılarAnyan DeğirmenciTahsin KüçükBurçe GürSergen Özen27 hat daha

2024 Şampiyonu Kim?

2023-24 Süper LigSüper LigTarih11 Ağustos 2023 – 26 Mayıs 2024Takım sayısı20ŞampiyonGalatasaray (24.şampiyon)Ligden küme düştüFatih Karagümrük İstanbulspor MKE Ankaragücü Pendikspor15 hat daha

MasterChef 5 önlüğü kim aldı?

Bakmadan geçmeyin! Zamanın sonunda şefler yemeklerin tadına baktı ve başarılı yarışmacıları öne çağırdı. Huriye ve Deniz finale kaldı. Akşamın sonunda rakiplerinden daha başarılı bir tabak yaparak 5. başlangıç ​​sırasını kazanan Deniz oldu.

MasterChef All Star ceketi kim aldı?

Şeflerin ikinci oyun sonunda verdikleri toplam puan ise şöyle oldu: Hasan 41 sayı, Eren 42.5 sayı, Kıvanç 43.5 sayı, Sergen 50 sayı attı. Sergen gecenin kazananı olarak ceketin sahibi oldu.

MasterChef 13 Temmuz 2024’i kim kazandı?

MASTERCHEF 13 TEMMUZ 2024’TE KİM KAZANDI? 2. etabın sonunda en başarılı tabağı üreten yarışmacı Hakan oldu.

MasterChef’te 2 ceketi kim giydi?

Michelin yıldızlı şef Ahmet Dede’nin de yer aldığı gecede, Hasan ve Kıvanç zerdeçal ve yeşil zeytin için yaratıcılık aşamasında en yüksek puanı aldı. Akşamın sonunda şeflerin verdiği puanlar MasterChef’in kazananını belirledi. Tahsin’in ikinci önlüğünü giymesiyle MasterChef final gecesine bir adım daha yaklaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yaşlı Escort