İçeriğe geç

Antalya Limanı Kime Ait

Antalya liman kime ait?

Çelebi Holding iştiraki Çelebi Yatırım Danışmanlık ve İşletme A.Ş., Global Yatırım Holding iştiraki Global Liman İşletmeleri A.Ş. Antmarin İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin ortağı Ortadogu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş. ve Antmarin İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş., 2006 yılında Antalya Limanı’nın ihale işletmesini 22 yıllığına devraldı.

Antalya Havalimanı kime ait?

Antalya Havalimanı, muhteşem Türk Rivierası’na açılan ana kapıdır. Fraport AG ve İçtaş arasındaki ortak girişim, Mayıs 2007’de düzenlenen Antalya Havalimanı terminallerinin işletilmesi ihalesini 2,4 milyar avroluk imtiyaz ödemesiyle kazandı.

Alanya Limanı kime ait?

Ülkemizin en önemli tatil bölgelerinden biri olan Alanya, aynı zamanda kruvaziyer turizmi için de idealdir. Alanya limanı Alidaş şirketi tarafından işletilmektedir. Limanda devlet tarafından 2030 yılına kadar kiralanan 2 adet römorkör bulunmaktadır.

Port Akdeniz kimin?

25 Ocak 2021 tarihi itibarıyla üyelerimizden Ortad Antalya Liman İşletmeciliği Anonim Şirketi (Port Akdeniz), QTERMINALS Holding A.Ş. “QTerminals Antalya” çatısı altında faaliyetlerine başlamıştır.

Liman işletmeleri kime ait?

OYAK Denizcilik ve Liman İşletmeciliği A.Ş., 25 Ekim

QTerminals kimin?

Rekabet Kurumu, Katarlı QTerminals şirketinin Ortaya Antalya Liman İşletmeleri A.Ş.’yi satın alma işlemini onayladı. Global Yatırım Holding’in liman iştiraki olan Global Ports Holding, Antalya Limanı’nın işletme haklarını Katarlı QTerminals’e 140 milyon dolara sattı.

Antalya Havalimanı satıldı mı?

Antalya Havalimanı’nın kapasite artırımı ve 25 yıllık işletme hakkı ihalesinde TAV Havalimanları ile Fraport ortaklığı 7 milyar 250 milyon avro ile en iyi teklifi verdi.

Antalya Havalimanı kaç yıllığına kiralandı?

Kiralanan tesislerin inşaat süresinin 36 ay, işletme süresinin ise 25 yıl olacağını belirten Uzaldı, 8 firmanın ihale dokümanını satın aldığını, 3 firmanın da yer belgesini onaylattığını kaydetti.

Tav kime satıldı?

İSTANBUL – TAV Havalimanları Holding’in yüzde 38 hissesi, Fransız havalimanı işletmecisi Aeroports de Paris’e 874 milyon dolara satıldı. Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding’deki yüzde 18 hissesini 414 milyon dolara Aeroports de Paris’e sattığını duyurdu.

Alanya kimin elinde?

Alanya ilçesi idari olarak Antalya iline bağlı olup, Alanya Belediyesi ve ilçesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır.

Limak Limanı kime ait?

İskenderun Limanı’nın 36 yıllığına işletme hakkını kazanan ihaleyi kazanarak, limanın işletmesini 2011 yılı sonunda resmen devralan Limak, İskenderun Limanı’ndaki hisselerinin yüzde 20’sini uluslararası altyapı yatırım fonu InfraMed Infrastructure’a devretti.

Marmaris Limanı kime ait?

Türk Denizcilik İşletmeleri’nin bir parçası iken, 2001 yılında 30 yıllığına işletme hakkı devredilerek özelleştirilmiştir.

Akdeniz Yatırım Holding kimin?

Yönetim KuruluSoyadı GöreviNecmettin ŞimşekYönetim Kurulu BaşkanıAkdeniz Girişim Holding A.Ş.Yönetim Kurulu ÜyesiSalih AkarsuYönetim Kurulu Başkan VekiliSüleyman BıçaklıBağımsız Yönetim Kurulu Üyesi1 diğer satır

Marport kime ait?

Ülkemizin en köklü kuruluşlarından Arkas Holding ve dünya genelinde 50’ye yakın limana yatırım yapan Terminal Investment Limited (TIL) işbirliğiyle 2001 yılında kurulan Marport Liman İşletmeciliği, Türkiye’nin ilk özel konteyner limanı olmasının yanı sıra sektöründe ülke liderliği ve öncülüğüne sahiptir.

Akdeniz Medya Grubu kimin?

Akdeniz TV, Hüseyin Macit Yusuf’un sahibi olduğu Akdeniz Medya Grubu’na bağlı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yayın yapan bir televizyon kanalı olup, 15 Kasım 1999’da yayına başlamıştır.

Liman sahibi nereli?

Kamu limanlarında liman arazisinin mülkiyeti ve limanın işletilmesi münhasıran kamu kuruluşlarına, yani devlete aittir. Özel limanlarda limanın inşası, işletilmesi ve bazen de mülkiyeti bir şirkete veya birkaç şirketin birleşmesinden oluşan bir konsorsiyuma aittir.

Çelebi Limanı kimin?

Bandırma LimanıKonumKoordinatlar: 40°21′15″N 27°57′41″DetaylarOperatör:Çelebi HoldingSahip:Çelebi Holding11 diğer hatlar

Trabzon liman kime ait?

(x) Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın 21 Kasım’da yaptığı ihale ile Trabzon Limanı’nın 30 yıllık işletme hakkı.

Antalya Limanı kaç yılında kuruldu?

Tank iskelesine 60.000 tonluk tankerler rahatlıkla yanaşabilmektedir. Antalya Limanı İnşaatı 16.9.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir